Ons Team

Elise Facee Schaeffer

Elise Facee Schaeffer is in 2012 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na ruim vijf jaar in verschillende groepspraktijken werkzaam te zijn geweest in de omgeving van Groningen is zij nu aan het werk in de omgeving Utrecht. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in behandelen van angstige patiënten en heeft zij een voorliefde voor het doen van esthetische behandelingen en het maken van uitneembare voorzieningen.

BIG nummer: 49915999202

Werkdagen van Elise Facee Schaeffer: dinsdag en woensdag van 08:00 tot 17:00

Wouter Bouman

Wouter Bouman studeerde in 2010 af als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Sindsdien is Wouter actief als algemeen practicus in diverse praktijken en is daarnaast op de afdeling maxillo-faciale prothetiek van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (UMC Utrecht) werkzaam geweest. Verder heeft hij een orthodontie opleiding afgerond waardoor reeds enige tijd orthodontische behandelingen door hem in de praktijk worden uitgevoerd.

BIG nummer: 09913432802

Werkdagen van Wouter Bouman: dinsdag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Joost Berben

Joost Berben is afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in 2006. Tot op heden is hij werkzaam geweest in meerdere groepspraktijken in de regio Utrecht. Naast de algemene tandheelkunde heeft hij zich reeds tijdens zijn studie extra beziggehouden met chirurgische ingrepen en in een latere fase ook verdiept in de implantologie. In 2011 heeft Joost de stichting African Dental Aid opgericht waarmee kosteloze tandheelkundige zorg geboden wordt in Afrika

www.africandentalaid.nl

BIG nummer: 19066515302

Werkdagen van Joost Berben: maandag t/m donderdag van 08:00 tot 17:00


Medewerkers

Janine

Balie / Stoelassistente / Orthodontie assistente

Kimmy

Balie / Stoelassistente

Ingeborg

Balie / Stoelassistente

Sabine

Allround preventie/paro - nazorg assistente / Orthodontie assistente

Fabiënne

Balie / Stoelassistente

Fleur

Balie / Stoelassistente

Mondhygiëniste

Monique