Bleken

In onze Tandartsenpraktijk Berben en Bouman kan er gebleekt worden met de Philips Zoom Whitespeedlamp. Met Philips Zoom kiest u voor veilig en verantwoord bleken. De werking en veiligheid hiervan is wetenschappelijk aangetoond. Philips Zoom Whitespeed maakt gebruik van een unieke combinatie van chemie en bewezen lichttechnologie, wat resulteert in duidelijk wittere tanden in slechts 2,5 uur, met weinig tot geen gevoeligheid. Na de behandeling loopt u met een stralend witte lach de deur uit.

Resultaat
Het resultaat van Philips Zoom verschilt per persoon, dit heeft onder andere te maken met de conditie van uw gebit en uw levensstijl. Uw tanden worden altijd witter door de behandeling. Het resultaat kan echter in de loop van de tijd iets afnemen. Wij adviseren om na het bleken goed op te letten bij wat u eet en drinkt en raden het af om te roken. Mocht er verkleuring zijn na onze bleekbehandeling dan kunt u eventueel gebruik maken van een thuisbleekset.

Consult
Bij sommige mensen werkt een bleekbehandeling niet. Dit is vooraf niet vast te stellen. Daarnaast bleken vullingen, facings, kronen en bruggen niet mee. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het bleken met onze Philips Zoom Whitespeedlamp dan kunt u kosteloos een consult inplannen bij onze balieassistente.


Heeft u net een bleekbehandeling gehad dan kunt op onderstaande link meer informatie vinden wat u kunt doen om een stralende witte lach te behouden:
Instructies & nabehandeling bij een thuisbleekbehandeling en be.pdf